9 рад з підвищення продуктивності

Рада № 1: фокусується на критично значущих пунктах. 85% результатів приносять 15% наших дій. Тому концентрує свої сили і свою увагу на найважливішому і будеш рухатися вперед швидко і з меншими витратами сил.

Рада № 2: Більше відпочивай. Розслаблення вкрай необхідне для вашого успіху. Просто роби перерви через кожні 15% свого робочого дня. Невдахи роблять навпаки. Працюють без перерви 85% часу, а потім відпочивають.
Рада № 3: переглядати і переосмислювати свій to-do лист. Формуй і його за принципом 85/15. Став ясні пріоритети: важливі справи - вгорі списку, неважливі - внизу. Розділи верх і низ лінією. Працюй тільки з верхньою частиною списку.
Рада № 4: Нагороджував себе за «правильні» вчинки. Роби собі подарунки, подаруночки і подаріщі за те, що ти прийняв правильне рішення, своєчасно закінчив важливий проект або просто зробив якусь важливу справу добре.
Рада № 5: Спочатку роби «лякають» справи. (Promo2.ru: Золоте правило. Їх ще називають жабами. Складіть собі список таких затягнутих справ і робіть хоча б по одному в день. «З'їдайте» по жабі на сніданок! Приємного апетиту.) Подивіться на список і запитайте себе, чого Ви більше ? ». Почніть свій день саме з цих жахливих справ. Насправді це відмінне тренування волі та самодисципліни, а також профілактика появи нових «жабок».
Рада № 6: Не переборщуйте з багатозадачністю. Зовні виконання багатьох завдань одночасно може здаватися або навіть виглядати продуктивним, але в реальності набагато більший ефект приносить підхід «Одна завдання в одиницю часу». Останній варіант, до речі, менше вас напружує, знижуючи рівень можливого стресу.
Рада № 7: Заняття спортом. Це допоможе вам працювати довше і ефективніше, зберігаючи при цьому ясність мислення і збільшуючи ваше життя. Коли тіло в порядку, то і робота йде на лад. Скоректуйте ставлення до свого тіла, адже ви не його експлуататор, а партнер. Буде довіра - буде успішною ваша "партнерська програма".
Рада № 8: Записуйте всі ваші цілі щоранку знов і знов. Це порада від Брайана Трейсі. Щодня, щоранку записуйте 4 своїх найважливіших мети. Не просто перечитуйте, а записуйте їх. Це буде компасом для вашої активності протягом усього дня й реально прискорить досягнення поставлених цілей.
Рада № 9: Просто скажіть "Ні". Не дозволяйте іншим людям відігравати на вас свої примхи. Вчіться відмовляти, коли вас просять про якусь нісенітницю. Уміння говорити «ні» значно оснізіт рівень стресу у вашому житті, за що ви будете собі вдячні.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "9 рад з підвищення продуктивності"

Отправить комментарий